Home Cel mai mic pret
Cel mai mic pret
Cel mai mic pret PDF Imprimare Email
Cel mai mic pret
Scris de mihaela86   
Joi, 07 Iulie 2011 13:46

Atunci cand dorim sa achizitionam un produs ne orientam deseori dupa cel mai mic pret. Desi, calitatea produselor ar trebui sa fie cea care sa aiba relevanta in ochii nostri de multe ori procedam in mod gresit gandindu-ne numai la cel mai mic pret. Cel mai mic pret nu ne ofera si cel mai pun produs. In cazul electrocasnicelor sunt atat de multe lucruri pe care sa le luam in calcul inainte sa ne gandim la cel mai mic pret.

De exemplu, inainte de a achizitiona electrocasnice este indicat sa ne gandim la firma producatoare, la materialele din care acestea sunt fabricate, la functiile suplimentare moderne, la design si abia la final ne putem gandi la cel mai mic pret. Cand vine vorba de computere, telefoane si accesorii IT este indicat sa ne gandim la performantele acestora si apoi la cel mai mic pret. La fel ca si in cazul electrocasnicelor trebuie sa ne gandim si la firma producatoare.

In cazul in care dorim sa achizitionam un laptop intai si intai trebuie sa facem o selectie in functie de performantele fiecaruia. Un pret la laptop este nesemnificativ in comparatie cu durata de viata a acestuia, cu performantele si cu functiile sale. Este recomandat sa asteptam o perioada de timp, sa strangem bani si apoi sa mergem la cumparaturi.

In materie de haine foarte multe persoane aleg sa le achizitioneze la cel mai mic pret. Acest lucru ar putea fi o idee nu prea buna daca dorim sa purtam hainele respective si sezonul urmator. In cazul in care ne dorim haine si accesorii pentru haine pentru un singur sezon putem sa le alegem in functie de cel mai mic pret. Incaltamintea nu ar trebui aleasa niciodata in functie de cel mai mic pret deoarece priveste sanatatea si confortul picioarelor noastre.

Pentru vanatorii de produse la cel mai mic pret exista intotdeauna ofertele comerciale ale producatorilor sau importatorilor. Adesea se fac astfel de oferte comerciale si reduceri la diferite produse in preajma sarbatorilor, a introducerii pe piata a noilor produse, a sfarsitului unui sezon etc. In acest caz cel mai mic pret pe un produs bun sau exceptional este o solutie geniala. Rochii de mireasa la pret minim ar putea fi o investitie foarte buna, de exemplu.

Ultima actualizare în Vineri, 08 Iulie 2011 07:31
 


Sondaje

Credeti ca pretul benzinei va creste in continuare?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com