Home Gresie pret
Gresie pret
Gresie pret PDF Imprimare Email
Gresie pret
Scris de mihaela86   
Marţi, 14 Iunie 2011 13:43

Atunci cand oamenii vor sa isi contruiasca o noua locuinta sau sa o redecoreze pe actuala aleg intotdeauna materiale de constructie in functie de pret si calitate. Sunt cazuri in care se ajunge chiar la compromisuri destul de mari intre pret si calitate. La gresie un pret se calculeaza in primul rand in functie de calitate, iar in al doilea rand in functie de dimensiuni. Cu toate acestea sunt multe modele de gresie cu pret calculat si in functie de design, stil suprafata sau firma producatoare.

Designul placilor de gresie cu pret mic este unul simplu. Daca pretul urca designul devine si el mai interesant, de exemplu design marmorat. Stilul placilor de gresie cu pret mic este si el simplu. De asemenea, stilul acesta poate fi sidefat, mat, lucios. Texturile placilor de gresie sunt diferite, de exempu, acestea pot fi netede, moderne, rustice etc. Toate aceste placi de gresie au un pret diferit. Acest lucru il intalnim frecvent si la un pret de parchet.

Clasicile placi de gresie au pret mai mic decat cele modene. Daca doriti o baie sau o bucatarie o incapere ultramoderna si luxoasa, atunci placile de gresie cu pret ridicat. Cu siguranta o sa doriti sa achizitionati gresie cu modele inedite. Daca va place stilul clasic, puteti alege modele de gresie in culori reci. Aceste placi de gresie au un pret calculat in functie de calitatea lor.

Avantajul unor placi de gresie de acest gen este acela ca se potrivesc atat in baie si bucatarie, cat si in holuri, balcoane, terase etc. Cele mai multe companii achizitioneaza gresie clasica pentru decorarea sediilor. Se alege acest gen de gresie, nu numai datorita pretului ci si pentru faptul ca ajuta la crearea unei atmosfere neutre.

De cele mai multe ori, la gresi un pret variaza in functie de calitatea acestora. De aceea, este indicat sa incercati sa nu alegeti cel mai mic pret la gresie, pentru ca este foarte posibil ca aceasta sa nu fie de cea mai buna calitate si sa fie nevoie sa redecorati incaperile la scurt timp. Atunci cand alegeti gresia, ganditi-va ca o sa o pastrati vreme de cativa ani.

Ultima actualizare în Miercuri, 15 Iunie 2011 07:54
 


Sondaje

Credeti ca pretul benzinei va creste in continuare?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com