Home Pret bilete tren
Pret bilete tren
Pret bilete tren PDF Imprimare Email
Pret bilete tren
Scris de mihaela86   
Marţi, 24 Mai 2011 09:46

Pentru foarte multe persoane orice pret de bilete de tren este foarte important. Multe persoane isi planifica excursiile si calatoriile in functie de acest pret la bilete de tren. Un pret de bilete de tren se poate referi si la trenurile care calatoresc prin tara noastra, dar si la acele trenuri care calatoresc inafara granitelor Romaniei.

Daca sunteti interesati de un pret de bilete de tren care calatoreste prin Romania si infara ei sau numai inafara tarii noastre, atunci trebuie sa stiti ca acest pret de bilete de tren este unul ridicat. Multi spun ca un pret de bilete de tren de acest gen este chiar mai costisitor decat un pret de bilet de avion.

Insa, o calatorie cu trenul este diferita de una cu avionul. Foarte multe persoane se gandesc ca o calatorie cu trenul le ofera mai multe posibilitati de vizionare a peisajelor din traseu, de aceea cred ca un pret la bilete de tren scump este justificat. In plus, sunt persoane care prefera sa ofere un pret pe bilete de tren mai mare decat pe unul cu avionul datorita temerilor (de inaltime, de zbor, de prabusire etc).

Inainte sa va planificati calatoria, fie ea in tara sau in strainatate este indicat sa va interesati despre orice pret de bilete de tren. De asemenea, este indicat sa va interesati de pret de bilete de tren si inainte sa plecati cu cateva zile pentru ca acest pret de bilete de tren se poate modifica. Sunt foarte multe persoane care se grabesc sa cumpere bilete de tren chiar si cu cateva luni inaintea calatoriei pentru a prinde un pret de bilete de tren foarte economic.

De obicei, un pret de bilete de tren poate fi redus pentru cumparatorii elevi, studenti sau pensionari. Exista si alte categorii de cumparatori care pot avea un pret de bilete de tren redus la jumatate. Acestia sunt fie angajati ai CFR, fie angajati in alte institurii de stat sau sufera de anumite dizabilitati etc. Un pret bilete tren poate fi diferit de la un tip de tren la altul sau de la o clasa la alta.

Ultima actualizare în Miercuri, 25 Mai 2011 07:49
 


Sondaje

Credeti ca pretul benzinei va creste in continuare?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com